Marta Esmarats

Actriu, titellaire, creadora escènica.

Si penso sobre la meva vida crec que sempre m’han fascinat les històries i com explicar-les.
Llicenciada en Art Dramàtic a l’Institut del teatre 1997-2001. Tinc estudis d’Humanitats per la UOC i estic diplomada en educació per la  UVic 2007-2010. Formada en teatre d’ombres a Alemanya i comèdia de l’art a Itàlia, construcció de màscares i espai escènic a Londres i Itàlia, formació en teixit i fibres vegetals a Catalunya, dansa i teatre dansa amb Marta Carrasco i Ona Fuster.

Fa més de 20 anys que treballo com actriu i creadora, actualment amb Cacauet teatre.

També tinc un projectes personal on treballo amb la veu i la part més visual dels materials i l’espai. Faig  locucions. He posat veu a múltiples esdeveniments com ara el Festival de Cinema de muntanya de Torelló i a àudio per poesia i llegendes per la Fundació Verdaguer. Faig tallers de poesia amb la Fundació Miquel Martí i Pol. Realitzo instal·lacions artístiques amb LLaüna i tallers creatius, pots veure aquest treball personal a www.martaesmarats.com.

He combinat la feina d’actriu amb la de narradora oral des de sempre i amb la docència puntualment. Faig de narradora oral des que vaig començar a treballar, un espai on l’aprenentatge és constant i la proximitat i la comunicació un repte. Sóc professora adjunta  de joc dramàtic i expressió del cos a la UVic des del 2013. En el passat he fet tallers a la UAB, la UPC, a Rosa Sensat, a l’Institut del Teatre, amb Brou d’Arts escèniques  i a CEIPS.

martabarret-bn

Miquel Fletas

Músic, tècnic i geògraf.

Toco la guitarra des que la vaig poder agafar bé amb les dues mans. La música és la meva passió, des de la interpretació fins a la composició amb diferents dispositius, també electrònics.

M’he format com a tècnic de llums amb el Galliner de Girona. He realitzat un curs en l’àmbit de la tècnica del so i l’enregistrament sonor al Mas d’en Bigues de Vic.
Actualment interpreto i creo cançons amb l’ajuda de diferents instruments com la guitarra, el piano o instruments MIDI i DAW. He participat en el disseny i la creació de l’escenografia de tots els muntatges teatrals de la companyia Momama teatre, també en la creació de titelles i escenografia dels espectacles de petit format i contes de Rondallaire i actualment de Cacauet. Ha treballat com a tècnic de so i creador d’ambients sonors i cançons per ambdues companyies.
Estic Llicenciat en Geografia per la Universitat de Girona. He estudiat teatre d’ombres a Alemanya, Bamberg amb Norbert Götz, i participat en coproducció europea per crear un espectacle d’ombres i llum per públic familiar.

IMG_20190421_152050

Montse Fletas

Artista plàstica, escenògrafa
Estic Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona.
He realitzat un curs d’escenografia al Galliner de Girona.
He construït màscares, titelles i escenografies per la nostra companyia primer de Rondallaire i actualment Cacauet teatre.
He treballat en el projecte del Museüm Für Naturkunde “Die Kunst des Sammels” a càrrec de Julius Klein a Berlin.
He participat en diverses exposicions col•lectives i individuals arreu de Catalunya.
He il·lustrat i dissenyat cartells i publicacions per diferents col·lectius i contes per nens i nenes.

montse

Col·laboracions professionals

En diversos projectes hem tingut la sort de comptar amb: En Martí Doy en escenografia i titelles, en Jordi Font Alonso amb la direcció i creació en grup, amb en  Marcel.lí Gutierrez de Txelo studio pel disseny gràfic, la Nina Solà pel vídeo en el Vol de les Papallones, en Mario Andrés i en Tomás Feres com a tècnics, la Cèlia Munari per disseny d’ombres, en Sergi de Fotofilia a la fotografia.