Qui som

Cacauet teatre

Els cacauets són com capcetes sorpresa, són petits i energètics i tenen un nom que ens agrada com sona. Ens semblen musicals i si tinguessin ulls, braços i cames segur que serien simpàtics, una mena de follets que agradarien molt a la canalla… com els menairons.
A Cacauet som un equip, ens hem format en diferents disciplines, art dramàtic, la música i les belles arts, i cadascú aporta el que millor coneix i estima.

 

Què fem?

A Cacauet fem teatre per tots els públics, teatre familiar.
També realitzem projectes a mida per espais, museus, festes populars , expliquem i interpretem contes, gravem àudios i sobretot intentem encuriosir i captivar a petites orelles i ulls, vaja, connectar amb el públic.

Les nostres eines expressives són el teatre de llums i ombres, la manipulació de titelles i objectes, la música, la veu i la interpretació .
Tenim cura del llenguatge, de l’idioma que fem servir, el volem ric, expressiu, clar… que plantegi temes que interessin i que aportin debat i/o preguntes per part dels petits… i també pels grans. Un llenguatge inclusiu i actual.
Tenim cura de l’estètica i els materials, dels sons i de la música perquè ens ajuden a comunicar, a expressar i a vegades fins i tot a emocionar-nos.

D’on venim?

El nostre recorregut passa pels contes i les històries que vam començar a dramatitzar amb Rondallaire durant 15 anys, i que continuem fent, incloent aquesta part professional dins d’un Cacacuet més ampli on hi trobareu els espectacles i altres propostes artístiques.
L’experiència és una bona aliada, i agraïm a la gent que ha confiat i continua confiant en la nostra manera de treballar perquè és gràcies a ells i elles que podem treballar en el que més ens agrada.

I tres cacauets més…

  • Cacauet és proper, coneixem el públic familiar i el respectem a través dels muntatges teatrals, contes o altres propostes. Volem el millor per la canalla.
  • Cacauet és creatiu, arrisquem, provem i no parem de jugar i assajar fins que n’estem convençuts.
  • Cacauet és sincer, vaja, que no som un flamant ou de poc cacau i massa sucre amb una promesa d’una gran joguina, som un cacauet amb peloia que sabem d’on ve i cap a on vol anar ben acompanyat, en voleu un?