Disfressant l’elefant

+ de 4 anys

Narració oral amb objectes

Aquest conte es podria haver titulat: alliberant els colors, nenes, nens, nens i nenes o bé: Rosa Caramel i Blau del Cel, en referència al conte de l’Adela Turin que tracta de la igualtat d’oportunitats entre persones independentment del seu gènere… a Cacauet teatre hi afegim el Blau del Cel. En la nostra història hi ha un nen que el dia de Carnestoltes arriba a l’escola vestit de ballarina… i no s’ho passa gens bé per la reacció dels seus amics i amigues. Per sort la mestra sempre té alguna bona recepta de la biblioteca de l’escola.

Els explica el conte sobre un elefant que vol ballar, es vol disfressar amb faldilles i li encanta tenir cura dels nadons, aprendre a fer de pare… i una elefanta que es deleix per enfangar-se i xutar la pilota a l’altra costat del riu… ho aconseguiran? Aconseguiran les nenes i els nens poder-se disfressar lliurement?

Requisits: Espai recollit i agradable, silenciós i bona temperatura i llum
Observacions : És un conte que tracta dels estereotips de gènere i els desmunta a mida que avança el conte amb la rebel·lia dels seus protagonistes i l’amor dels seus familiars.

Durada: 45 minuts