Àudio contes


Compartint històries creem nous mons… era el nostre punt de partida amb Rondallaire i Cacauet teatre.
Amb Àudio contes Cacauet posem veu , música i sons a històries i contes, originals. Volem viatjar junts, nosaltres hi posem la locució treballada i evocadora a través de l’expressió de la veu, els sons i la música i us deixem a vosaltres imaginar-la.

Els nostres contes tenen en compte tot el procés, des del missatge que se’n desprèn, que tothom s’hi pugui sentir inclòs, tot el ventall d’emocions i temàtiques, perquè el nostre món és gran, divers i ric… i així volem les nostres històries.

Per escoltar, sentir, viatjar amb la ment i potser crear algun petit canvi… poderós com un somriure! Que en gaudiu!

Majaliwa

El lleó del riu

Amèlia Earhart. A volar!

Descarrega’t l’APP de ivoox i subscrie-te al nostre programa. Rebràs una notificació quan hi hagi nou contingut.

Locucions


Et cal una locució?

  • Projectes audiovisuals ,d’àudio
  • Per un conte o història a regalar

Vols una història amb àudio per la teva web per donar a conèixer un esdeveniment cultural, històric, mediambiental, fantàstic o simplement per compartir?

Posa’t en contacte amb nosaltres i escollim quin format et convé, amb o sense música, amb efectes sonors, amb la veu interpretada… amb personatges.

A qui va dirigit?

A tu mateix, a autores o autors, a editorials, a llibreries, ajuntaments, associacions culturals, a escoles…  a qualsevol persona que desitgi una locució amb un treball de la veu i el tractament del text i el so de qualitat.

Qui sóm?

VEU , AUTORA

Marta Esmarats : Actriu. Mestra i professora de joc dramàtic i expressió del cos. Llicenciada en Art dramàtic per l’Institut del teatre, i graduada en educació.Tot plegat durant 20 anys compartint i aprenent de l’art de la paraula.

Ha realitzat locucions des de material pedagògic per editorials, col·laborant amb en Jaume Barri, per diversos esdeveniments com el Festival de Cinema de Muntanya de Torelló en els documentals de natura i en curtmetratges. Àudio contes pel projecte d’Àudio contes Cacauet.

SO, SILENCI, MÚSICA

Miquel  Fletas : Músic. Geògraf .També fent les tasques de tècnic de so i llum. La formació ha estat a la Universitat de Girona i al Galliner de Girona .

L’edició, l’enregistrament musical i els efectes sonors en les locucions de les històries i els contes són les seves aportacions al projectes de Àudio contes Cacauet.